« Home | "Diner Negre", de Ray Cooney » | Conclusions Bernarda Alba » | Forat Sense Fons a Atrapalo.com » | Principi de curs!!!! » | Forat Sense Fons s’estrenarà en castellà amb un cl... » | Nou blog de Forat Sense Fons »

"Crim Perfecte", de Frederick Knott

Un any i mig d'espera, un disc dur perdut, dues recuperacions de dades, cintes de càmera desaparegudes i altres mals que us pogueu imaginar...
Però la unió fa la força, i amb l'empenta final de la Núria, la Virginia, el Xavi, el Robert, el Sergi, la Montse i jo, el Francesc...
El DVD de Crim Perfecte... està acabat!!! Podeu veure'n aquí el Making of, i en el DVD hi ha fins i tot un ou de pàsqua (contingut ocult), demaneu-lo ja abans de que passin més desgràcies!!!



A banda de tot això, tampoc podeu perdre-us les crítiques de l'espectacle:
- Sala de Premsa de l'Ateneu
- Opinions d'Atrapalo

Ei, m'ha agradat molt el making of! Els planos de les entrevistes amb objectes davant rollo "Porca Misèria" realment queden molt bé.

"Hem robat coses de TVE" (quin problema hi ha? (La paguem entre tots XD).

"demaneu-lo ja abans de que passin més desgràcies!!!" XDDDD, sí sí, perquè encara podrien passar més desgràcies, demaneu-lo JA.

Francesc, li has fet el salt al hosting de vídeos Brightcove?? I això?

Li he fet el salt, de moment a Brightcove, perquè ara els hi ha agafat per comprovar si els videos tenen músiques registrades i si és així et borren el video. En aquest cas, em detectaven la cançó dels Distillers i no em deixaven pujar el video. He penjat el video a Vimeo perquè els de Brightcove reflexionin sobre la seva actitud.

Publica un comentari a l'entrada