« Home | Nou blog de Forat Sense Fons »

Forat Sense Fons s’estrenarà en castellà amb un clàssic de la literatura: La Casa de Bernarda Alba, de Federico García Lorca.

Després de la mort del seu marit, Bernarda Alba imposa a les seves cinc filles un dol de reclusió llarg i rigorós. Aquesta situació extrema els conflictes i les passions fins a l’exasperació. El catalitzador de les forces tancades a la casa serà Pepe el Romano que, tot i no aparèixer en escena, es converteix en una figura omnipresent. Davant de l’autoritarisme i la repressió representada per Bernarda Alba, les filles encarnen una gamma d’actituds que van des de la passiva submissió fins a la revel·lia més oberta. El “què diran”, les aparences, l’honor, la passió condemnada a la solitud o la mort, i el dol són temes importants en el drama de Lorca.
Ja s’han iniciat els assajos del text que s’estrenarà a l’Ateneu el primer trimestre de la propera temporada 2007/08. Per ara podem destacar del repartiment les noves incorporacions -la Maria Masllorens, la Vanessa Puig i la Ruth Sanz- i els retorns al grup: la Mariona Garcia, la Vera Marfil, la Laura Mateu i la Irene Peso s’incorporen des dels grups Rere el Teló i 13 i acció, del Taller de Teatre de l’Ateneu; i l’Alba Sastre torna a actuar amb FSF des de la seva participació a Deu Negrets d’Agatha Christie la temporada 2000/01. El repartiment el tanquen la Vanessa Aguilar, la Montse Calix i la Núria Olivé, a qui ja vam veure juntes a Vuit Dones de Robert Thomas la temporada 2005/06.

Bua aixo esta mes mort que xanquete!!

Xavi

Quina diferència amb el de 13 i acció, eh! Serà que ens fem grans...
I per cert, no et fiquis amb el xanquete, pobre home!

Montse, xanquete era un actor, no va morir de veritat!! Deixa de plorar la seva mort!!

Xavi

No tens cor...

Publica un comentari a l'entrada