« Home | Forat Sense Fons a Atrapalo.com » | Principi de curs!!!! » | Forat Sense Fons s’estrenarà en castellà amb un cl... » | Nou blog de Forat Sense Fons »

Conclusions Bernarda Alba

Ara que s'han acabat les representacions de "La Casa de Bernarda Alba", us deixo alguns links amb les opinions d'atrapalo, videos, etc.

Atrapalo:
> pàgina de l'espectacle
> pàgina d'opinions

+ Links
> veure vídeos

Èxit sense precedents! Jeje...
A l'espera del que comentem demà, ja podem dir que La Casa de Bernarda Alba ha anat genial. Només amb Atrapalo, hem aconseguit 260 espectadors; més que l'última vegada i amb una funció menys. A més, tothom va sortir encantat. Així que anem millorant, i això és el que compta.

Estic completament amb tu,Montse.Cada cop ens apropem mes a allo que acabarem aconsseguint,sens dubte.De tota manera la importancia esta en la qualitat i no en la quantitat,tot i que es impressionant que un gru amateur sigui capaç de movilitzar a tanta gent desconeguda(el fotut es que en aixo ens començem a semblar massa al PP).Un exit sens dubte,pero per damunt de tot,la satisfaccio de la feina ben feta i honesta.Estem en el bon cami,segur,i conceptes com la implicacio,el compromis i la responsabilitat,han deixat de ser pures metafores per convertir-se em fets consumats.Espero que no ho oblidem i que seguim en aquesta linea.Si ho fem els "exits" arribaran un derrera l´altre.Una abraçada a tots i totes,i tal con ja vaig dir,el que el principi va ser un repte,va continuar un plaer ,per acabar sent un orgull.Un meravellos orgull que espero poder repetir.Petons i gracies."El Dire"

Bones festes per tothom,Espero q rl proper any sigui,com a minim,tan fructifer con aquest.I "por el amor de Dos"....ESTUDIEU MOLT!!!! PETONS

Publica un comentari a l'entrada