« Home | Principi de curs!!!! » | Forat Sense Fons s’estrenarà en castellà amb un cl... » | Nou blog de Forat Sense Fons »

Forat Sense Fons a Atrapalo.com

Com ja sabreu, les entrades de la darrera obra de Forat Sense Fons -Crim Perfecte- es van posar a la venda a través de la pàgina web Atrapalo.com amb un considerable bon resultat. En total vam aconseguir 259 reserves, de les quals 205 es van confirmar.

Després de les representacions de desembre i les bones crítiques obtingudes dels usuaris d'Atrapalo, ens van fer aparèixer com a espectacle recomanat per a les representacions de gener. Això va suposar un increment de les reserves a través de la web d'un 50%! És a dir, les 4 funcions de desembre van captar a 82 assistents procedents de reserves d'Atrapalo, mentre que per a les dues representacions de gener, el públic d'Atrapalo va sumar 123 persones.

Com també deveu saber, els usuaris d'Atrapalo que ho desitgen, poden enviar les seves opinions sobre l'espectacle que han anat a veure. Seguint el següent enllaç podeu accedir a la pàgina de comentaris. N'hi ha 25. Ja veureu que no ens deixen gens malament, però també hi ha punts a millorar. De tot se'n pot treure alguna cosa positiva...

http://www.atrapalo.com/espectaculos/evento-10528

Atrapalo.com és una bona eina de comunicació per captar públic més divers, sense oblidar és clar el nostre particular Club de Iaies Fans. Però pensar que estem "sortint" de l'àmbit exclusiu de Sant Andreu pot ser motivador. Per això, per aquesta temporada pensem repetir estratègia i esperem que amb igual o millor resultat!

Mirant una mica les crítiques negatives trobem algunes cosetes:

>Audició
Descartant les velles que no hi senten, és veritat que a les últimes files no se sent gaire bé, però el problema és nostre, hem de cridar més i vocalitzar. La veu és pot reforçar amb micros però hem d'aribar a un mínim pq es puguin posar sense que es notin. Tot i que l'ideal seria que no fossin necessaris.

>Comoditat cadires
Aquí no hi ha res a fer, fa no gaires anys ens vam gastar uns quants milions per cambiar les cadires antigues per les que hi ha ara. Les cadires són de bona qualitat, de la casa Figueres, i són bastant còmodes. Potser li va tocar en una cadira de fusta? Suposo que també depèn de les hores que t'hi estàs!

>Sala cutre
Hi ha un parell de comentaris sobre que troben la sala cutre. Home, jo crec que no estava tan malament, de totes maneres com que aquest any s'ha fet la cabina i es pintarà tota, suposo que el rentat de cara serà important i millorarà notablement la sala.

>Aficionats
El comentari d'una noia que diu que és d'un altre grup i nosaltres som fluixets... no el tindria en compte, això ho fem tots, anem a veure un altre grup amateur i diem, "nosaltres ho fem millor", és inevitable. Hi ha altres comentaris que parlen de que algun actor els hi ha agradat més o menys, o de que es nota més o menys que és aficionat, cadascú que consideri les crítiques que rep, i no ens oblidem que sóm amateurs, però tinguem en compte que s'ha d'intentar fer les coses amb la màxima professionalitat possible. Res més.

Crec que ja he repassat tots els aspectes negatius, però la impressió general és molt bona, a la gent li va agradar l'obra i hi ha més d'un comentari dient que els va enganxar la trama. Considero molt bó que ningú digui que no la va entendre o que es va perdre, considerant la complexitat de l'argument. També hi ha varies mencions a l'escenografia, això ens ha de motivar en les pesades "sessions de decorats".
Em quedo amb que tota aquesta gent no forma part del nostre "públic habitual" i n'hi ha més d'un que diu que tornaria. I també em quedo amb que van venir 205 persones només per atrapalo, aquí se li han de sumar la gent que ve directament a l'ateneu a comprar l'entrada, això fan més de 500 persones que han vist "Crim Perfecte", i si seguim fent bé les coses, estic convençut que aniran creixent.

La veritat és que els dies previs a l'estrena de Crim Perfecte, recordo haver mirat a diari els registres de reserves d'Atrapalo i sorprendre'm dia a dia. "Com pot ser que tanta gent vulgui venir a veure'ns?!"; "I no coneixem a ningú!". Era una sensació genial.
Crec que és molt bo tenir l'oportunitat d'entrar en un canal de distribució com Atrapalo. Espero que aquest any tinguem, com a mínim, la mateixa resposta.
Respecte a les crítiques, el que crec millor de tot és que hi hagi gent disposada a dir que tornaria. Espero que ho faci.
Crítiques sempre n'hi haurà -bones i dolentes-. El que hem de procurar és millorar obra a obra en tot el que ens sigui possible i posar-hi ganes i il·lusió. Ai, que al final ploraré... Jeje...

Ja que la Montse a fet les estadístiques d'atrapalo, ara faré jo les del blog:
Tenim 7 entrades, dels quals un tal senyor Forat Sense Fons (que per cert ens hauríem de queixar de qui s’ha posat aquest nick, ja que ens ha copiat el nom del grup!!! I jo desprès de 13 anys al grup no el conec!!! Potser va ser el fundador que li va posar el seu propi nom? Be tornem al que ens interessa) ha posat 6 entrades per tant ell s’endu el 85.7%, deu ni do, i el segueixo jo amb un 14.3% de les entrades penjades, ningú més, a que es trist? Així tenim que des del 27 d’agosts del 2006 que va arrancar aquest blog resulta que em penjat una entrada cada 59 dies i 6 hores, bé s’ha de reconèixer que el que si que tenim es temps per a pensar-les!!!!
Ara toca el torn dels comentaris, que pensareu, això ja serà més mogut!! Doncs no! Jeje esta proporcionalment casi igual de mort, així tenim que de 17 comentaris, entre la Montse i jo ne’m penjat cadascú el 35.3%, o sigui que el 70.4% ja ens l’enduem naltros dos, i l’altre 29.6% se’l reparteixen així: el Francesc amb un 11.8% i a la cua el Miquel Àngel, la Núria i un Anònim amb un 5.9% cadascú, per tan si sumeu aquest grup últim no suma ni el mateix que la Montse i jo per separat, patètic!! Així tenim que des que va començar el blog cada 24 dies i 12 hores em penjat un comentari, doncs per dir que normalment els comentaris haurien de ser més curts que l’entrada, conclusió, també tenim temps a pensar-los ben pensats!! Sobretot em te preocupat el tal anònim que amb 24 dies i mig resulta que el millor que se li ha acudit es posar: “o” sobrat, això es saber sintetitzar i lo altre són mariconades!!
Be d’aquí podem treure les següents conclusions: 1ª) Som un grup que avanç descriure res ens ho pensem mooooolt. 2ª) Això esta tan mort com Elvis que tot i que tots sabem i se’ns ha dit per activa i per passiva que esta mort encara i ha gent que de quan en quan diu que l’ha vist viu!! 3ª) Jo tinc setmanes de mega estres i aquesta no ho ha estat.
Ens veiem
Xavi

Potser la culpa és del buscamines que hi vaig posar! La gent entra, el veu, s'hi enganxa i ja s'oblida d'escriure res.
Per cert, no tens el percentatge de comentaris que parlen del Xanquete?

Per suposat que tinc les estadístiques dels comentaris de Xanquete, total són un 41.2%, o sigui una quarta conclusió de les estadístiques es que en aquest grup, tenin en compte l’edat dels components i l’ambient sociocultural en que es mou la mort de xanquete li va suposar un trauma del qual encara els hi queden reminiscències, potser ens hauríem de fer una sessió conjunta per parlar sobre el tema i veure si entre tots ens donem suport mútuament i podem passar pàgina, del que sens dubte ha estat un fet traumàtic en la nostre vida! La cinquena conclusió es que si no tenim més imaginació quan no sabem que dir.

Xavi

Comencem bé: primer dia de reserves per Atrapalo de La Casa de Bernarda Alba i ja tenim 6 reserves. I el dia encara no s'ha acabat... Ànims, que ja falta menys!

Publica un comentari a l'entrada